Pizza Napoletana weekend w/ vegażżi

Pizza Napoletana weekend w/ vegażżi

104

2017-12-07 18:00

Anker't

--- See english below ---- Ez Nápolyi Pizza a vegażżi-val, az Anker't-ben. Nápolyi stílusú tésztánk olasz lisztből, tengeri sóval és minimális élesztővel, legalább 48 órás kelesztési idővel kel életre. A kézzel nyújtott tészta fatüzelésű kemencében sül meg, közel 500°C-on, 60-90 másodperc alatt, ami egy egyedi és más pizzára nem jellemző könnyű, ropogós tésztát eredményez. Ez az alapja és lelke valamennyi pizzánknak. Mert ez nem csak egy pizza, ez Nápolyi Pizza a vegażżi-tól. Nyitvatartás csütörtökön, pénteken és szombaton: 18:00-tól, 23:59-ig. Helyszín: Anker't ------------------------------------------------------------ This is Pizza Napoletana, from vegażżi in Anker't. Our Neapolitan style pizza dough made with italian pizza flour, sea salt and a pinch of natural yeast, and we rising it at least 48 hours. We stretch the dough by hand, and bake the pizza in a wood fired oven, nearly 500°C for 60-90 seconds. Is there any question about it? This pizza is not just a pizza, this is Neapolitan pizza. Opening hours on thursday, friday and saturday from 18:00 to 23:59. Venue: Anker't

Weboldal bérlés, honlap bérlés, weblap bérlés, bérelhető weboldal Weboldal bérlés, honlap bérlés, weblap bérlés, bérelhető weboldal